Saturday, November 27, 2010

Top 5 Page Merepek di Facebook!

facebook oh facebook! da kritikal terok ne.. terlalu banyak page terok-terok ne.. bukan apew.. tadi masa aku tengah berWALL dgn kawan aku sorang ne tetibe adew notification pelik aq dapat.. cube le aku tekan kn sebab nak tengok.. rupenye2 kawan FB aku sorang ne ada la invite aku ke satu Page.. aduh name page tuh memang tak boleh nak Blah langsong .. name Page tuh *tuttt*

Page ta bleh nak gtaw sebab terlalu ganas di sisi Undang2 FB ne.. hahax!

lepas tuh sebab tengah bosan(sebenarnye da lame nk cari) aku TRY le mintak Help dari Pakcik Google ne.. fuh! aq tutup gigi jek Gelak.. ada yang pelik.. ada yang memang 100% dari hasad dengki.. ada juga tuh page pelik2..

ne aq senaraikan TOP 10 Page Merepek kat FB ne..

NO 1
Kami Pelik Lelaki tak Hensem tapi dapat awek Superb
korang pelik? aku lagi le pelik mcamane Page ne pon adew kt FB ne..


NO 2
Excuse me ? Boleh tak kau jangan berlagak pandai dengan aku ?! Hoh !

page ne nampak sangat dendam kat seorang musuh.. tapi perlu kew buat Page ini ?


NO 3
Kalau tak suka tu sudah laa.xpayah nak stalk2 wall aku

yang ne plak bagi aku syok sendiri.. sebab Page untuk budak2 perasan kot.

NO 4
Kami suka kunyah ais bile air da habis!!
erk.. Page ne kire nak menubuhkan geng2 kunyah ais kowt.

N0 5
Mak aku tak kasi Lepak sampai malam-malam la
adakah mak dieorang yang LIKE page ne same? hahax!

aduh.. itu la salah lima yang aku letak kat sini.. sebenarnya ada banyak lagi tapi sebab ta cukup tangan so ini jer larh dulu.. (sebenarnye malas, hehex)

p/s: buat le PAGE yang membina sket kot ye pon..

4 comments:

f.f said... [Reply to comment]

haha nice entry!
macam dh kebiasaan je tuh..bila something comeup je..ade la page bru..kutuk ade,puji ade..sume ade..yg laen,jenis like je >.<

kai azmier said... [Reply to comment]

itu ler.. makin2 pelik page kt fb ne sekarang.. =)

salLyNa said... [Reply to comment]

mesti ko pn de gk like2 page yg s'angkatan dgn page kt ats nie an ??
hehe .. grau jek , jgn mrh ..

kai azmier said... [Reply to comment]

ad yang aku like ad yang tak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...