Friday, January 7, 2011

bukan Manusia kalau tak reti Melepak


soalan teka-teki untuk hari ini.. Melepak sebenar satu nikmat atau satu pembaziran? sejak-sejak minggu exam ni, budaya melepak makin menjadi-jadi dekat kai. study? tak juga. online free? mungkin la. haha.

ok la internet free + laju. sapa taknak. boleh update blog sesuka hati macam di entri ni. berbalik kepada tajuk entri di atas sana. Sapa tak suka melepak, angkat tangan?

tipu la. kita sebagai seorang manusia tak dapat lari dari melepak, iya la dari tension kerja, hal rumah tangga semua tu baik keluar kejap dengan kereta ke basikal pergi tempat lapang dan teruskan aktiviti Mulia ini.. best ok. macam-macam boleh dapat.

dah la dapat tengok setiap gelagat orang semua, eh betol la.. takda sapa nak marah. Bagi lelaki-lelaki yang single pula dapat tengok awek. sambil suit-suit bagai. *jangan tiru aksi ini*

kadang-kadang budaya ini sebenarnya bagus, dapat tenangkan fikiran kita, kalau macam blogger ini dengan melepak la korang dapat idea yang fresh buta-buta. takda la nak copy paste entri orang letak kat blog semua, siapa nak baca kan? dah macam pakai barang 2nd-hand pula.

so, apa kai nak cakap dekat entri ini, Jangan hentikan budaya melepak,
MAJULAH LEPAK UNTUK NEGARA!

7 comments:

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

saya suke internet laju,,,

KizZ said... [Reply to comment]

Betul betul betul..
Kiz pun ske lepak nan member2..
Paling besh kat mamak ah..

Bagi kiz takde lah membazir sangat waktu..sebab dalam masa yang sama kita sedang melepaskan tensen sebenarnya..

Jom sini,
Lepas gian oh

hana said... [Reply to comment]

haha..
tp jgn amalkn sgt..
bhaye..
hehe
=D

hans said... [Reply to comment]

hahaaha
melepak tu perlu untuk hilangkan ketegangan dan stress

P/S : Bersama Hans Menikmati Makanan Western - Chop & Steak

adwafarahin said... [Reply to comment]

skali skala bole la kot

Cik_Shiqah said... [Reply to comment]

melepak kalau utk relek2kn otk boleh je. jgn melepak smbil buat bnda lain sdh lah. haha.

suka naik beskal ptg2 amik angin. relek2kn diri. ngeh3 :D

kai azmier said... [Reply to comment]

@iszieylyanziy > yup.. same la dengan kai.. senang nak buat kerja.. tambah2 post entry baru dekat blog ni..

@Kizz > ye betol.. sekali sekale kene la lepaskan tension tuh.. kalau tak otak pecah susah la..

@hana > betol2.. tambah2 kalau orang selalu stress ni kan..

@adwafarahin > memang la.. kalau selalu mmg la buang mase jek..

@CikShiqah > kene tengok ler benda baik ke negatif yang dibuat masa lepak tuh kan.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...