Tuesday, January 4, 2011

Movie-Movie 3D yang dinanti dan ternanti!

makna 3d: 3 dimensi, cerita seakan akan betul dan selalu nya kn kelihatan keluar dari kaca televisyen/pawagam.

sekarang ne kai tengok begitu banyak filem-filem dalam bentuk 3d.cerita yang sepatut ditayang pad bula tertentu pun akn tergendal sebentar untuk menggantikan menjadi dalam bentuk 3d. tapi bagus juga la kan? sedap sikit nak tengok kan? dah la dapat Spek mata 3d pinjam. hehe

walupun tiket wayang untuk movie 3d ni selalunya mahal, tetapi berbaloi la. dalam dunia ni nak benda senang dan hebat memang la mahl sikit kan? dekat sini kai akan list-listkan top 5 movie dalam bentuk 3d pada tahun 2010 dan dinanti pada tahun 2011 dan 2012!

Top 5: 2010
Shrek Forever After

Toy Story 3

Despicable Me
Pirahna

Step Up 3

Yang dinanti 2011 & 2012
Tranformer

Green Latern

Spiderman 4

Underworld 4
yang dinanti tuh kai tak tahu la tarikh sebenar mereka akn keluar di wayang. tetapi kalau ikotkan sejarh cerita-cerita superhero ni selalunya akan jadi Box-office pecah panggung.

6 comments:

hans said... [Reply to comment]

ku teringin nak tgok Green Lantern tu
trailer dia cam sedap jer layan

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

kai azmier said... [Reply to comment]

@hans > a'h nmpk macam sedap.. sama-sama la kita tungu.. tak tahu lagi bila kuar..

Lizzie Yasmin said... [Reply to comment]

repunzel 3d sangat best hehehe

kai azmier said... [Reply to comment]

@LizzieYasmin > besh ea? kai tak sempat tgk aritu.. haha

yunykhoo said... [Reply to comment]

transfomer kuar ble ? 2011 ke 2012? sbb minat gle citer tuu..

kai azmier said... [Reply to comment]

@YunKhoo > rasanye kuar 2011 kowt.. tapi pertengahan la.. trailer da kuar da..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...