Sunday, January 9, 2011

Perhatian! Facebook akan ditutup 15hb Mac!



GoodBye Mr Facebook!

adakah berita ini betul? berita sebenar di sini - Weekly World News


Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.

“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”

Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.

Mark siap bagi amaran lagi : “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business.”

Mark Zuckerberg said that the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset. but “And to be honest, I think it’s for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That’s always a good thing.”

betul juga apa yang dicakapkan oleh Mark ini. kalu online Facebook dari 15 minit boleh jadi 2 jam. sampai tinggal kelas, asignment, sekolah dan sebagainya. ad yang sampai 2-3 hari tak mandi sebab nak online Facebook ni.

kai sangat sokong satu ayat dari Mark, dia cakap “I don’t care about the money, I just want my old life back.”

see! Mark sendiri pun tak kisah, bagi korang dah sedia untuk tutup Facebook tu belum? kalau belum pun, Mark tetap nak tutup gak. haha

p/s: Mark dah borink dengan Facebook kot.. lepas Facebook takda burung(Twitter) je la kan?

7 comments:

Yiedpozi said... [Reply to comment]

Ramainya yang buat entri pasal ni... Yied je belum wat lagi. Huhu...

Terbaru: Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway
Terhangat: Gangguan Seksual Terhadap Budak 12 Tahun Di FB
Terbaik: 5 Plugin Firefox Yang Wajib Ada

Jangan lupa join ni --> Jom Blogwalking

kai azmier said... [Reply to comment]

@Yiedpozi ? biasa la, berita tergempar.. semua pun laju la buat..

Lulu Amira said... [Reply to comment]

fake je tuh...=)

Mr.IX said... [Reply to comment]

tau pn pasal blog gak..tp org kata ni berita palsu jer..dunno la..

Salam blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....

Latest entry :
Join Amazing Race Malaysia Style-Food Challenge sblm 12 January!!

\^__^/

kai azmier said... [Reply to comment]

@LuluAmira > fake ye? tataw la.. tapi kalu betul atau tak pun kai bukan kisah sgt.. kalu ad, ad la. kalu takd nk buat camne kan? dieorang yg buat, jadi dieorang boleh gk senang2 nak tutup..

@Mr.IX > rami pun kata begitu jugak.. tp tatw la.. mane2 pun boleh..

10jarijemari said... [Reply to comment]

macam gimik dier je...dengan bite tu ramai la lari ke website sosial yang lain...then facebook kurang...so senang la nak handle...dah tak stressfooll~ hihi~

kai azmier said... [Reply to comment]

@10jarijemari > maybe la kowt.. tapi ramai yang kata berita ni palsu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...