Sunday, December 5, 2010

Aku tak Bodoh la!!


aku memang tak bodoh ok? aku bukan nak cerita pasal kebodohan sesapa tapi pasal Filem Aku tak bodoh..

cerita ne dah keluar ke pawagam sejak 2 hb.. aku baru pergi tengok Filem ne semalam.. fuh! penuh gilew.. kalau tak silap aku langsong takda tempat kosong. aku sendiri pun tak pasti penuh sebab semalam hari sabtu ataupun memang cerita tu tengah hangat sekarang ne..

sipnopsis cerita 'Aku tak Bodoh' ini mengisahkan tentang 2 kisah keluarga Roy dan Sudin.

Keluarga Roy

Keluarga Sudin

mengisahkan antara 2 keluarga.. keluarga Roy dan keluarga Sudin. ibu bapa mereka tidak pernah berbangga dengan anak mereka. malah setiap perkara diberikan kritikan yang melampau. di sekolah Sudin telah menolong Roy merampas balik telefon milik Roy dan telah tertolak cikgu mereka. disebabkan itu Sudin telah dibuang sekolah manakala Roy dikenakan hukaman rotan. Kehidupan mereka berdua lepas itu terus berubah apabila berkawan dengan gangster jalanan dan telah cuba mencuri di kedai.

pelakon-pelakon dalam cerita ini:

- Riezman Kuzaimi
- Amy Mastura
- Adibah Noor
- Jalaludin Hassan
- Namron
- Rohaizat Hassan
- Suhairri Sunari
- Wan Noor Aizat

cerita yang bagi aku menggunakan konsep Serious tapi Lawak. keseluruhan 5 bintang aku bagi kerana jalan cerita sangat best. wajib tonton di pawagam berdekatan sekarang. =)

11 comments:

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

wah, nampak menarik la cerita ni kai. emm bila lah nak keluar ni T___T

kai azmier said... [Reply to comment]

tgk awal2 ler besh sementara cite tengah panas kt wayang tu.. =)

EmanCloud said... [Reply to comment]

eh best ke kai.. hurm..

kai azmier said... [Reply to comment]

tak besh ke eman? ntah ler.. setiap org adew citerase masing2.. bg aku besh jek.. =)

fairuz said... [Reply to comment]

wah. mcm best jep! :P

kai azmier said... [Reply to comment]

@fairuz >> try ler pergi tengok.. rasewnyer tak rugi kalo tgk kowt.. =)

misz FaTiN said... [Reply to comment]

betol ke best cite ni?..
if best,, kena tgk ni..hehe

hans said... [Reply to comment]

okay
aku dengki
aku budget hari tu nak jadi penonton pertama dekat Alor Setar tengok filem nih
alih2 aku sorang je nak tgok
lepas tu dia cakap kena tunggu lebih dari sorang baru leh tayang
sob sob sob
tak apa
esok lusa aku nak serbu balik panggung wayang tgok filem nih

P/S : Apakah Perasaan Anda Apabila Umur Anda Menjadi Bahan Tekaan? Gembira Atau Duka Atau Tiada Apa - Apa Perasaan?

kai azmier said... [Reply to comment]

@miszFatin >> besh la.. try pegi tgk nnty.. lawok!

@hans >> cite ne ko nk tgk aritu kn? xpew kalo jadi yg 1st pon xdpt adiah nyer.. hehex.. xrugi tgk cite ne..

TiMmiE said... [Reply to comment]

da tgok jugak. 5 bintang. serius best dan wajib tonton! ^^

kai azmier said... [Reply to comment]

@Timmie >> a'ah ! sedap la cite ne.. serius + lawak! hahax

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...