Sunday, December 5, 2010

Blog Pilihan Malaysia 2010!

Tujuan aku sebenarnya mula-mula nak tahu je sapa yang menang undian Blog pilihan kaki blogger tetapi aku terbaca pula salah satu entry kt situ Blog Pilihan Malaysia 2010 tetapi mengejutkan aku apabila ada kategori Blog baru pilihan 2010.. wah! kategori bagi blogger2 yang baru lahir tahun ini.

aku cuba je la nasib.. menang kalah tak kesah.. adat pertandingan kan? lagipun blog aku masih tak banyak entry macam blog lain.. aku pertaruhkan blog ini.

Blog 'Ini Kisah aku' telah selamat dilahirkan pada July 2010. masa ne aku terlalu suka baca blog orang jadi minat aku nak buat blog pun telah lahir. ini entry pertama aku Selamat pagi malaysia.
masa ne aku langsong tak reti nak guna blog ne.. buat je blog tapi sebab aku terlalu bz so aku tak sempat nak belajar sume ne.. kalau korang tengok entry aku dulu-dulu pon korang mesti nak gelak guling-guling nyer.. aku tau diriku kecil.

aku pun tak pasti blog aku layak join.. tak cuba tak tahu kan? we never know we doing it right until u make some mistake..

sebelum entry ne tamat aku letakkan keputusan Blog Pilihan Malaysia 2010.. saja gatai tangan nak share.

Blog Lawak Pilihan - TUBELAWAK.BLOGSPOT

Blog Tutorial Pilihan - Mari bina blog

Blog Blog Personal Isteri Pilihan - Cik Nadia Bayu

Blog Personal Wanita Pilihan - Irine Nadia Marcello

Blog Personal Suami Pilihan - Ben Ashaari

Blog Personal Lelaki Pilihan - Aizul | Marcello

ini linknya kalau korang rasa nak join - Blog Baru Pilihan 2010 selamat berjoin!

assalamualaikum! =)

14 comments:

hans said... [Reply to comment]

aku nak join la blog baru 2010 nih

P/S : Nasiblah Tak Kemalangan Tadi! Kalau Tak Satu Hal Pula!

P/S : Perasaan Bila Disoal Umur Anda?

kai azmier said... [Reply to comment]

@hans >> join ler.. tapi syarat blog kene lahir tahun 2010.. =)

KimiCnoL said... [Reply to comment]

Salam..goodluck k.. ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

kai azmier said... [Reply to comment]

@KimiCnol >> da bukak undian ke? blom lg rasewnyer.. =)

♫ AMALINA ♫ said... [Reply to comment]

Follow awakk .
Good luck eh dear .
Nway jom undi sy no 74 grup 2 .
:D thanks

http://budakmulutbesheng.blogspot.com

Matika Love said... [Reply to comment]

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

kai azmier said... [Reply to comment]

@amalina >> owrite! undi sy juga kalau sudi.. =)

@Matika >> thnx!

kembatolo™ said... [Reply to comment]

berentap sampai semput nyah!! haha

titirara said... [Reply to comment]

Salam , jom undi tira kat bpm . nombor 215.. mekaseh ye.. suda follow :)

Goodluck ye kawan ^_^

kai azmier said... [Reply to comment]

@kembatolo >> erkk! ok..

@titirara >> ok2.. kalau rajin undi ler no kai sekali.. ingat 49, ingat kai! =)

MiSzy DiaN said... [Reply to comment]

woOOoot..
semoga berjaya yaa..
nati saya undi kamu k..
:)

kai azmier said... [Reply to comment]

@Miszy Dian >> thnx ye? ok2! undian anda dihargai.. =)

.vna erman. said... [Reply to comment]

hallu,blog walking
follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other

kai azmier said... [Reply to comment]

@VnaErman >> yeah.. keep support.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...