Sunday, December 12, 2010

Perempuan, Gitar dan ...

wah! kai taksub sekarang tengok dekat dunia kita ne.. kalau dulu lelaki je berjaya mengoreng gitar, tapi sekarang perempuan juga tak kurang hebat bermain gitar. aku tabik! dunia sudah maju kan wahai perempuan?

pakej2 perempuan yang main gitar ne selalunya sangat lengkap. 5 bintang la kai katakan. da la terer petik gitar, suara pula sedap, tambah2 ada sesetengah tu muka sangat comel! kai suka.. tipu la kaum lelaki kalau cakap tak suka perempuan muke comel.

ini antara perempuan2 Malaysia yang berjaya menggoreng gitar kelas 1..

Yuna

Wani ardy - Letcurer kai suatu masa dulu

Ana Raffali

Ainan Tasneem

Hana zatie - Terkenal dengan lagu 150 Juta

Mereka ini sangat bagus bila bersama gitar.. siapa kata Perempuan Melayu Malaysia tak hebat!

16 comments:

salLyNa said... [Reply to comment]

hoho .. btol2 ..
wanita melayu mmg hebat !!

Pqa Mn :) said... [Reply to comment]

yes solute ouh mereka2.. they inspire me..
1 day i'allah pqa akan terer gk mengitar.. skrg nga bjinak2.. ;)
pray 4me.. hey,,gitar mmg best tau !

kyrel said... [Reply to comment]

i like ana raffali..

ejulz said... [Reply to comment]

saya suke pompuan muke comel.. haHa.. ayat xleh blah.. hiHi

ryan19590 said... [Reply to comment]

wani ardy....
my lovely lect.

kai azmier said... [Reply to comment]

@sally >> yeah! idop perempuan melayu!

@PqaMn >> yeah! nnty da terer jgn lupe dkt kai plak (tetibe plak)

@kyrel >> yeah ana raffali punye suare sedap!

@ejulz >> memang tak bleh blah ler.. hahax!

@ryan >> same larh.. lecturer ko, letcurer aq jugak.. =)

abdul quddus said... [Reply to comment]

memang x leh nk kata apa
aku sendiri x reti main gitar

journey42morrow.blogspot.com

kai azmier said... [Reply to comment]

@abdulQuddus >> belajar la.. men gitar ne bleh ilang bosan.. tak rugi kalau belajar..

Pqa Mn :) said... [Reply to comment]

hehehe.. xlupe la kai ;)
pqa suke men gitar.. nyanyi jgn ckp laaa...
tp gitar msih blom power spt mereka kt ats uh :)

kai azmier said... [Reply to comment]

@pqa >> tak pe.. lama-lama ok ler.. man kidal pun bkan tros2 trer men gitar.. lama gk blaja tu.. haha

Sepi tanpa mimpi said... [Reply to comment]

hana zatie tu buat cover song je tau, bukan lagu dia 150 juta tu. hee.. cuba add dia kat facebook nun. :)

kai azmier said... [Reply to comment]

@sepiTanpaMimpi >> a'ah betol2.. aq ckp dier terkenal sbb dier cover lagu 150 juta tu la.. tak caye tgk youtube plak.. haha.. aq da lama add dier..

ms_panda said... [Reply to comment]

sy dah 3tahun main gitar tp sy more into lead.hehe tp sy tak ada niat nak jd popular sbb sy main sbgai hobi jer.kalo expose pd public nnti family tak ske n bf pon tak bagi

kai azmier said... [Reply to comment]

@MsPanda >> yea awak btol.. tp tu lah tak semua org same kowt.. family kai mmg tak kesah.. sape nak maen pun boleh.. =)

ms_panda said... [Reply to comment]

nak buat mcm mana family saya tak faham :'(

kai azmier said... [Reply to comment]

@MsPanda >> ye kew? owhh sabar je la ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...