Friday, December 10, 2010

Tercalon dalam Blog Baru Pilihan 2010

wah! kai tak sangka nama Kai akan tercalon di antara Blogger2 baru yang hebat2 ne. Kai tak nak aspect apa-apa la sebab Kai baru lagi dan tak habis nak 'korek' lagi pasal blogspot ne.

Pengundian bagi Blog Baru Pilihan 2010 masih belum dibuka lagi ye.. Kai nk ucapkan tahniah bagi 384 blog yang tercalon! korang semua besh. Tak kesah siapa yang menang janji semua happy kan?


kai telah tersenarai dalam senarai 2 - No 49.


Kepada semua blog yang tercalon! Selamat bertanding dan Good Luck kai ucapkan.

p/s: undian masih belum dibuka ya! =)

9 comments:

Dean winchester II said... [Reply to comment]

tahniah! jom pegi undi!~~~ ;D

iniialahaku said... [Reply to comment]

waaa..nma ko bwah aku..thniah2

NARDtheNERD said... [Reply to comment]

wow...
congrats kai..
:))

10jarijemari said... [Reply to comment]

congrat bro~

kai azmier said... [Reply to comment]

@DeanWinchester >> same2 bro.. jom2!

@iniialahaku >> a'ah aq bawah ko larh.. name blog pun nak dkt same kan?

@NardtheNerd >> same2 Nard..

@10jariJemari >> thnx bro!

iniialahaku said... [Reply to comment]

hoh..baru aku prasan yg hmpir srupa plak nma blog kita..brjiranla katakan..haha

kai azmier said... [Reply to comment]

@iniialahaku >> hahax.. taw xpe..

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

tahniah bro..good luck..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

kai azmier said... [Reply to comment]

@haszuraidahIshak >> thnx yew.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...