Monday, December 6, 2010

Alyah Telah mendapat 100 Follower

Tahniah kepada Alyah Bakar kerana telah 'Mengkompletekan' followernyer ke 100. cukup ke 100? belum rasanya kan alyah? kai sendiri pun belum sampai 100..

ok2.. disebabkan itu Alyah telah mengadiahkan award untuk Budak2 Di Blogger Tercinta. kai salah seorang jadi Kai buat je la..

1. Apakah perasaan anda bila berblogwalking di belog Alyah?
Perasaan yew.. rasa seronok dapat baca entry2 menarik dari alyah.. buat banyak2 lagi taw!

2.Ada apa-apa Nasehat - Pesanan - Cadangan untuk blog Alyah?
buat entry rajin2.. macam buat kerja sekolah kt umah tu yew.. hehex

3.Dari 5 bintang, nak bagi berapa? Jujur sket..
kenapa perlu bg bintang? kai bagi 5 bulan untuk blog Alyah ok? *tepuk tangan*

4.Pernah jumpe owner Blog Alyah?
belum lg kan? sebab owner tak sudi nak add Fb kai.. jgn mare!

5.Pernah chat dekat Fb tak? camna perangai dia?
Belum lagi rasanyer.. ada la kat BT tapi tak selalu.. tapi rasanya Alyah ne funny kot. =)


Soklan kai untuk Alyah.. sila amek kertas dan Pen..

1. Macamana Alyah boleh terpikir nak buat Blog ?

2. Tujuan Alyah berBlog?

sorry la kalau terbagi lebih soalan pula.. tengah rajin ne.. =)

Good Luck Alyah Bakar! majulah Berblog untuk Negara..

1 comments:

Hey, Im Alyah. said... [Reply to comment]

KAIIIIIIII , thank youuu . Haha :D Ohhh , kutuk ehh ? *jokeeeee* Dah add dah , pegi approve cepattttt . Haha , anyway .. Thanks yee sebab jawabb . 5 tahun sy kasi andaaaaaaaa #####

# - mewakili tahunn . Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...